properties, home decor, landscaping

Loading...

Monday, 30 June 2014

Teres 2 Tkt di Tmn Muhibbah, Kajang








Rumah ada 4 bilik & 3 bilik air.
Saiz 20' x 70'.
Lot tengah.
Dekat dengan Tabung haji & Sate Kajang Hj Samuri.
Cuma 10 minit ke Putrajaya.
Geran Pegagangan Bebas Rizab Bumiputera.
Untuk Bumiputera sahaja.

Harga dibawah market value.
Market ialah pada rm 420k
Dijual cuma pada rm 395k

Unit co broke dengan ejen.

Booking deposit 3% jika setuju beli.
Baki 7% semasa sain SPA dengan Peguam.

Apa-apa temujanji, sila buat sehari lebih awal bagi kemudahan urusan.

Sila hubungi:-

En Putra 
IEC Properties E(3)1240
012 2615337 (whatsapp)
010 3056823
E-mail: hartanahkl2014@gmail.com

Terima kasih.

Bungalow Lot di Sg Serai Bt 12 Hulu Langat SDE.



Lokasi yg sangat strategik.
Di kelilingi oleh perumahan & pesat membangun.
Bersebelahan kawasan Banglo yang tersergam indah.
Dekat dengan sekolah dan masjid.Akan siap sebuah Lebuh Raya baru KLORR.
Tanah minimum bertsaiz 4,000 kps.
Siap dah ada geran individu.
Geran pemilikan adalah Kekal Rizab Melayu.

Harga adalah rm30 skps.
Untuk saiz 4,000 kps harganya ialah rm 120,000 sahaja.
Bayar 50% semasa buat SPA.
Baki 50% dibayar semasa Geran siap dikeluarkan.
Semua bayaran dibuat melalui Lawyer yang telah dilantik.

Untuk sebarang temujanji site visit, sila hubungi saya:-

En Putra 
IEC Properties E(3)1240
012 2615337 (whatsapp)
010 3056823
E-mail: hartanahkl2014@gmail.com

Terima kasih.

Chancellor Condominium, Tmn Kosas, Ampang









Available for July 2014 rental
3 rooms
2 baths
partially furnished
Master bedroom & living hall with air cond
W/heater in Master bedroom
High floor
Pool view

Nearby all facilities
Walking distance to Waterfront & Bandar Baru Ampang Business & Banking Centre.
Beside Primary School
Only 1 km away from Ampang Lrt

Owner prefer Muslims, well caring on people's properties & responsible on the monthly rentals at all time.
Working families first priority
Working singles also considered
Students can be considered

Rental at rm 1,700 per month
Deposit at 2 + 1 + 50%
Tenancy agreement based on years of tenancy.

Since this is a Ramadhan month, please arrange viewing at day time only.

Call me En Putra 
IEC Properties E(3)1240
012 2615337 (whatsapp)
010 3056823
E-mail: hartanahkl2014@gmail.com

Thank you.


Teres 2 tingkat di Pandan Jaya, Kuala Lumpur














~ Rumah ada sedikit renovasi dibahagian depan & belakang
~ 3 bilik
~ 1 bilik air
~ Keluasan tanah 16' x 65'
~ Binaan kps 1200kps

~ Adap Apartment 5 tingkat
~ Membelakang TESCO Ampang
~ Bersebelahan SMK & SRK Pandan Jaya
~ Dekat untuk ke Maluri @ ke Pandan Axis
~ Dekat dengan Jalan MRR2
~ Ada Giant Hypermarket

~ Unit Bumiputera

~ Unit sedang didiami pemilik rumah
~ Terbaik untuk Pelaburan Sewaan Hartanah

~ Harga jual pd rm 490k dirunding (direct dgn owner)
~ Unit ini adalah co broke dengan lain ejen

Kepada sesiapa yang berminat, sila tetapkan temujanji dengan saya,

En Putra
IEC Properties E(3)1240
012-2615337 (whatsapp)
010-3056823
Email: hartanahkl2014@gmail.com

Terima kasih

Saturday, 28 June 2014

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubaraq 2014 untuk Semua Muslimin & Muslimat Seluruh Malaysia


★ WOWWW !!!!! FYDA APA DAH JADI NI ????........ ★

Hihihi....saya pun terperanjat bila di tegur rakan lama begitu. Ingatkan "apa dah jadi" tu benda PELIK terjadi kat saya.....
Hakikatnya , memang PELIK pon...sebelum ni saya tidak mengambil berat hal berkaitan kecantikan dan diri. Tak kisah pon muka kusam ke kelam ke birat ke apa2 pon lah...ada aku kesah...saya berubah selepas kelahiran anak ke-3 yang mana saya amat menitik beratkan kecantikkan saya yang merupakan ASET yang saya pandang sepi sebelum ni.
Saya TERJEBAK untuk menggunakan BB plus ini ketika saya mengandungkan anak ke-3, ketika itu saya mencari produk untuk mencegah "penyakit kuning baby" selepas lahir. Berikut drpd pengalaman 2 anak sebelum ni yg mengalami KUNING yang TINGGI dan kerisauan saya telah mempertemukan saya dengan PRODUK yg sangat AWESOME ini.....
Bagaimana saya boleh terpikat dan tertarik utk menggunakan BB Plus ini????
Semuanya salah konsultan2 STG...iklan MANTAP sehingga saya di RASUK untuk mencuba.....harus saya terpedaya dan terus order!!
Dipendekkan cerita..saya consume sehingga saya bersalin ( dlm 4 bulan )
TERPERANJAT dengan hasilnya....bukan setakat kulit saya semakin GEBUSSSS DAN MULUSSSSSS SGT5x......tapi anak saya yg dilahirkan pun tidak mengalami kuning yg tinggi seperti mana abang dan kakaknya yg sampai di tahan di wad kanak2....Alhamdulillah….TERIMA KASIH ALLAH
Alhamdulillah....sehingga kini saya adalah masih pengguna TEGAR dan PEMINAT SETIA BB Plus.....
APA???....MACAM MANA NAK ORDER….
-----CEPAT CALL / WASSAP / MESSAGE LAJU- LAJU
***** FYDA MOIN **** 010 4244 911

Thursday, 19 June 2014

Perhiasan Dari Barang-barang Mutiara dari Sabah













Salam,

Saya menyediakan barangan perhiasan wanita yang berukiran dan didalam sebarang bentuk daripada batu-batu mutiara dari negeri Sabah. Ianya boleh didalam bentuk gelang tangan, rantai leher, anting-anting, jam tangan gelang mutiara, set pin tudung, set kerosang baju & tudung wanita serta butang baju Melayu.

Semuanya adalah dari batu-batu permata tulin yang boleh diuji melalui pembakaran atau dari kikisan sebagai bukti ketulinannya.

Harga untuk pasaran di Semenanjung Malaysia selepas kos-kos penerbangan & pengambilan adalah serendah dari RM 30 hinggalah ke RM 300 sahaja. 

Sesiapa yang berminat untuk membeli @ membuat pesanan sebelum puasa & hari raya ini, bolehlah menghubungi saya, Puan Tinah di nombor 016-2560858 @ 0111- 5380562.

Sms @ dial terus boleh diterima.
Rundingan sebagai wakil jualan juga boleh diuruskan sekiranya berminat asalkan segala urusan adalah secara tunai (Cash on Delivery).

Penghantaran tanpa kos pengeposan hanya boleh dibuat disekitar Kuala Lumpur sahaja. Sekiranya berminat, kami boleh menghantar dalam masa tempoh seminggu dari tarikh pesanan.

Barangan tempahan ini adalah juga untuk pemakaian di Hari Raya Aidil Fitri kelak selain dari pemakaian harian ke Majlis Keramaian @ ke Pejabat.

Bungalow Land in Bdr Tasik Puteri, Kundang, SDE







Bungalow Land available for Sale.
2 Ajoining Lots with total size of 17,093sf.
Its a Corner & 2nd Land beside the Corner Lot.
Flat Land.
Well kept.
Non Bumi unit.
Leasehold 99 years since 1993.

Why its good to Buy now?
~ Bandar Tasik Puteri has developed tremendously
since last 15 years of development.
~ Population increase now is at not less than
15,000 residence of avery type, from Flats,
Apartments, Terrace Link Houses, Semi-Dees,
Bungalows & Bungalow Lands.
~ Econsave, AEON & Tesco.
~ Exit to Kuala Selangor, Rawang @ even to Kundang
& Sungai Buloh within all angle.
~ Neighbouring to Country Homes, Emerald, Kundang
Heights etc.
~ 24 Holes Golfing Land within Selangor District &
the biggest Golf Resort in Malaysia.
~ Most Bungalow Residence are Elite Community with
Datukship Titles within Surrounding.
~ Security Guards patrolling every angle 24 hours
daily.

Earlier asking price was at rm108psf.
Where the Total price asked was at rm 1,846,044 negotiable.


Now price reduced to only at RM 100 psf.
New promoted price is at only RM 1,709,300 in total.

Easy viewing on your own at anytime.
See pictures on the right side of land.

Negotiation & Dealings thru:-
En Putra
IEC Properties E(3)1240
012-2615337
010-3056823
Email: hartanahkl2014@gmail.com.

Call now & we shall assist you at anytime.

Thank you.

Your Advance Printing Solution - Signage, Banner, Bunting, Office Stationery..


Monday, 2 June 2014

GF Shop at Tmn Tasik Tambahan, Ampang






Type: Shop Space
Level: Ground Floor
Size: 22 x 75
Built up: 1,650sf
Facing: Residential & School Area
Easy Parking space

Suitability:-
~ Sundry Shop
~ Restaurant
~ Storage Area
~ Cold Storage
~ Wet market
~ Etc

Why it Can be a good area?
~ It is surrounded by not less than 300 shop apartments with tenants on both directions of shop space.
~ There are lots of Terrace House at the frontage of this shop.
~ Only 300 metres away from Sek Keb Ampang Tasik
~ The road opposite the shop links with the access to Pandan Indah, Bandar Baru Ampang, Taman Putra, Hulu Langat etc.
~ Future market for long term business area with ample parking space all the time.

See & view it for yourself.
The Address is at:-

No 53, Jalan 6/10, Taman Tasik Tambahan, Ampang.

owner's Quoted Selling Price is at RM 750K

Viewing at confirmed appointments only.

Please Call:-

En Putra
IEC Properties E(3)1240
012-2615337
010-3056823
Email: hartanahkl2014@gmail.com
Whatsapp: at 012-2615337

Thank you.